Винна кислота, харч

- В наявності
360 ₴/кг
- +380 (50) 766-50-07Ангеліна, КІПіА
- +380 (50) 954-47-07Олена, безготівковий розрахунок
- +380 (97) 321-67-27Дмитро, лабораторне обладнання
- +380 (63) 314-94-56Володимир
Опис
Хімічна формула: C4H6O6
Застосування винної кислоти.
У харчовій промисловості винна кислота використовується як регулятор кислотності (харчова домішка Е-334) під час виробництва консервів, джему, желе та різних кондитерських виробів. Додається під час виготовлення напоїв і столових вод. Знайдіть широке застосування у сфері виноробства.
У фармацевтичній промисловості застосовується для виробництва розчинних ліків, шипучих таблеток та деяких інших препаратів.
Оскільки має відлущувальну, вибілювальну та зволожувальну дію, широко застосовується в косметологічній промисловості для виробництва кремів і лосьйонів для обличчя й тіла.
У текстильній промисловості використовується для захисту від гліноземних та інших протрав, для фарбування тканин.
В аналітичній хімії використовується для виявлення цукрів і альдегідів.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Китайча |
Країна виробник | Китай |
Інформація для замовлення
- Ціна: 360 ₴/кг