Агар Кліглера, уп. 250г
480 ₴/упаковка
- В наявності
- +380 (50) 954-47-07Олена, безготівковий розрахунок
- +380 (97) 321-67-27Дмитро, лабораторне обладнання
- +380 (63) 314-94-56Володимир
ФОТО Є ПРИКЛАДОМ ВІЗУАЛІЗАЦІЇ, ТЕРМІНИ ПРИДАТНОСТІ, ПАРТІЯ Й ОБЬ'ЄМ ПАКОВАННЯ БУДУТЬ ЗМІНЮВАТИСЯ ВІДПОВІДНО ДО ПОСТАЧАННЯ!
Готове середовище завдяки феноловому червоному має червоне забарвлення. Для аналізу середовище розливають по пробіркам та охолоджують під кутом для формування скосу та зони повного стовпчика. Посів на середовище здійснюють поверхневим штриховим методом та проколюванням. Після інкубації при 37°С протягом 24 годин культури які зброджують глюкозу спричиняють пожовтіння стовпчика, а ті що ферментують лактозу – пожовтіння скосу. При цьому синтез сірководню виявляється почорнінням у стовпчику.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Виробник | Україна ТД |
- Ціна: 480 ₴/упаковка