Ацетатний агар, уп. 250г
625 ₴/упаковка
- В наявності
- +380 (50) 766-50-07Ангеліна, КІПіА
- +380 (50) 954-47-07Олена, безготівковий розрахунок
- +380 (97) 321-67-27Дмитро, лабораторне обладнання
- +380 (63) 314-94-56Володимир
ФОТО Є ПРИКЛАДОМ ВІЗУАЛІЗАЦІЇ, ТЕРМІНИ ПРИДАТНОСТІ, ПАРТІЯ Й ОБЬ'ЄМ ПАКОВАННЯ БУДУТЬ ЗМІНЮВАТИСЯ ВІДПОВІДНО ДО ПОСТАЧАННЯ!
Ацетатний агар застосовують для диференціації за здатністю ферментувати ацетат. Завдяки тому, що ацетат в складі середовища є єдиним джерелом вуглецю, ріст бактерій, не здатних до його утилізації, пригнічується. В свою чергу бактерії, які його ферментують, у процесі своєї життєдіяльності продукують лужні сполуки. Присутність останніх в середовищі змінює його забарвлення з зеленого на синій. Культивують зразки при 37°С, остаточний результат оцінюють через 72 години, хоча зазвичай вже через 24 години реакція вже проходить. Тривалість культивування залежить від штаму, який аналізують.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Виробник | Україна ТД |
- Ціна: 625 ₴/упаковка