Продавець ТОВ "АЛЛХІМ" розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
894 відгуків
Відправлення замовлень від 300 грн.Самовивіз від 50 грн
+380 (97) 125-37-72
+380 (50) 766-50-07
+380 (50) 954-47-07
+380 (97) 321-67-27
Комплексне оснащення лабораторій
Кошик

Ареометр АЦ-3 (10...20)

156 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн

  • В наявності
Ареометр АЦ-3 (10...20)
Ареометр АЦ-3 (10...20)В наявності
156 ₴
+380 (97) 125-37-72
Марина
  • +380 (50) 766-50-07
    Ангеліна, КІПіА
  • +380 (50) 954-47-07
    Олена, безготівковий розрахунок
  • +380 (97) 321-67-27
    Дмитро, лабораторне обладнання
  • +380 (63) 314-94-56
    Володимир
+380 (97) 125-37-72
Марина
  • +380 (50) 766-50-07
    Ангеліна, КІПіА
  • +380 (50) 954-47-07
    Олена, безготівковий розрахунок
  • +380 (97) 321-67-27
    Дмитро, лабораторне обладнання
  • +380 (63) 314-94-56
    Володимир
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Використання ареометра видає найточніший результат. Дія цього приладу ґрунтується на законі Архімеда.

Ареометр являє собою скляну трубку з нижньою частиною, заповнену під час калібрування дрібом або ртуттю, до потрібної маси. Верхня вузька частина містить шкалу, проградовану згідно з значеннями концентрації розчиненої речовини або щільності розчину. Щільність розчину дорівнює відносно маси приладу до об'єму його занурення в рідину.

АЦ-3 — ареометр розроблений для визначення за масою сухих речовин, частки цукру в водному розчині. Використовується для того, щоб визначити завершення процесу первинного бродіння медового, фруктового або виноградного вина, пива. Крім того, застосування інструмента дає змогу визначити кінцевий вміст алкоголю в зазначених продуктах. На першому етапі визначається щільність матеріалу. Для цього наповніть мензурку або колбу тільки приготованим винним продуктом або медовим вином і опустіть в неї АЦ-3. Повантажувати ареометр треба до певної позначки (залежно від початкової щільності). Наприклад, шкала 10 = щільності 12%, тобто 6 г. алкоголю. На другому етапі виявляться завершення первинного бродіння. Для цього, після бродіння (4-7 днів) вимірювання треба повторити. Час бродіння залежить від рецептури. Зазвичай щільність матеріалу (кінцева) дорівнює 2-3 одиницям за ареометром. Виняток може становити міцні сорти. Для розрахунку вмісту алкоголю потрібно відняти від першого показника щільності кінцевий. Якщо перший показник був дорівнює 12 одиниць, а кінцевий — 3-м, то за допомогою таблиці значень переводить 12 одиниць на 6 градусів, а 3 одиниці — в 1,25 градуса, і в результаті отримуємо 4,75 градуса (6-1,25). Ареометр для цукру АЦ випускається в співвідомленні з ГОСТ 18481-81. Первинна поверка ареометр-сахарометра АЦ здійснюється під час випуску з виробництва.

Міжповерковий інтервал — 4 роки.

Матеріал-основа: скло.

Під час експлуатації ареометр треба зберігати від ударів і впливу температури вище ніж 80 °C. Під час проведення вимірювань із застосуванням ареометра треба враховувати, що його шкала відготована, і перевірена за температури приблизно +20 °C. За іншого температури вимірюваної рідини похибка ареометра перевищуватиме нормоване значення. Під час проведення вимірювань ареометр обережно відпустити в вимірювану рідину та дати йому можливість вільно плавати, не торкаючись стінок судин. Показання ареометра зчитують по нижньому краю меніска.

Комплект постачання: ареометр, футляр, паспорт.

Характеристики
Основні
ВиробникСклоприлад
Країна виробникУкраїна
Довжина165 мм
МатеріалСкло
ПризначенняЦукор
Наличие термометраНі
Інформація для замовлення
  • Ціна: 156 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner