
Сульфіт натрію (натрій сирчистокслів) BASF
150 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- В наявності
- +380 (50) 954-47-07Олена, безготівковий розрахунок
- +380 (97) 321-67-27Дмитро, лабораторне обладнання
- +380 (63) 314-94-56Володимир
У харчовій промисловості сульфіт натрію застосовують як відбілювач, відновник, холодоагент та антиоксидант. Він використовується також як консервант для запобігання знебарвлення сухофруктів та для збереження м'яса. Натрій сірчистокислий додають у такі продукти: консервовані, сушені і морожені овочі і фрукти, картопляні і грибні продукти, повидло та джеми, з низьким рівнем цукру, пиво, безалкогольні напої, приправи, які виготовлені на основі лимонного соку, та багато інших. Сульфіт натрію часто використовують при виробництві вина. Він зв’язує ацетальдегід, стабілізує забарвлення, підвищує стійкість вина на мікробіологічному рівні. Крім того, сульфіт натрію запобігає зміні бактеріального складу в винах.
Основні | |
---|---|
Виробник | Україна ТД |
Країна виробник | Україна |
- Ціна: 150 ₴