Продавець ТОВ "АЛЛХІМ" розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
793 відгуків
Відправлення замовлень від 300 грн.Самовивіз від 50 грн
+380 (97) 125-37-72
+380 (50) 766-50-07
+380 (50) 954-47-07
+380 (97) 321-67-27
Комплексне оснащення лабораторій
Кошик

Твін 80 (Полісорбат)

480 

  • В наявності
Твін 80 (Полісорбат)
Твін 80 (Полісорбат)В наявності
480 
+380 (97) 125-37-72
Марина
  • +380 (50) 766-50-07
    Ангеліна, КІПіА
  • +380 (50) 954-47-07
    Олена, безготівковий розрахунок
  • +380 (97) 321-67-27
    Дмитро, лабораторне обладнання
  • +380 (63) 314-94-56
    Володимир
+380 (97) 125-37-72
Марина
  • +380 (50) 766-50-07
    Ангеліна, КІПіА
  • +380 (50) 954-47-07
    Олена, безготівковий розрахунок
  • +380 (97) 321-67-27
    Дмитро, лабораторне обладнання
  • +380 (63) 314-94-56
    Володимир
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Емульгатор Твін 80, характеристики

Tween-80 являє собою натуральний полісорбат у формі олійної рідкої субстанції від лимонного до бурштинового кольору без характерного аромату. Належить до категорії неіоногенних ПАР. Активна речовина — моноолеат. Сировина для отримання цього полісорбата слугує оливкова олія.

Концентрація введення може досягати 50%, рівень pH 5-10%-ного розчину від 5 до 7, а гідрофільно-ліпідний баланс Твін-80 становить 15. Поєднуєність з іншими гідрофобними емульгаторами (цетеаріловий спирт, сорбітан олеат).

Параметри розчинності: олії, вода, спирт.

Умови зберігання: сухе прохолодне місце в закритій тарі, до 1,5 року.

Застосування емульгатора Твін 80

Твін-80 характеризується дуже широким спектром застосування в сучасній косметології. не винятком є й фармацевтична індустрія — виготовлення емульсій і таблеток.

Косметичні якості Твін-80 і переваги його застосування:

• натуральний продукт;

• активний зволожувальний агент (лубрикант);

• виступає в роді диспергенту;

• модифікує в'язкість і гарантує створення стабільних емульсій;

• діє заспокійливо на шкіру;

• прилюбленця ефірних олій;

• сприяє якісному змішуванню олій і води;

• утримання різних «протибрежних» речовин у межах однієї рецептури/капсули;

• створення однорідних показних емульсій;

• легкий антистатик;

• кондиціонувальна властивість;

• запобігає комкуванню компонентів рецептури (у складі в'язких рідких емульсій).

Характеристики
Основні
Вага1000 г
ВиробникКитайча
Країна виробникКитай
Інформація для замовлення
  • Ціна: 480 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner