Продавець ТОВ "АЛЛХІМ" розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
864 відгуків
Відправлення замовлень від 300 грн.Самовивіз від 50 грн

При зверненні до компанії в неробочий час, Ваша заявка або питання буде опрацьовано в черговому режимі. Завжди на зв'язку.

+380 (50) 958-57-25
+380 (50) 766-50-07
+380 (50) 954-47-07
+380 (97) 321-67-27
Комплексне оснащення лабораторій
Кошик

Триетаноламін (ТЕА)

336 ₴/л

  • В наявності
Триетаноламін (ТЕА)
Триетаноламін (ТЕА)В наявності
336 ₴/л
+380 (50) 958-57-25
Марина
  • +380 (50) 766-50-07
    Ангеліна, КІПіА
  • +380 (50) 954-47-07
    Олена, безготівковий розрахунок
  • +380 (97) 321-67-27
    Дмитро, лабораторне обладнання
  • +380 (63) 314-94-56
    Володимир
+380 (50) 958-57-25
Марина
  • +380 (50) 766-50-07
    Ангеліна, КІПіА
  • +380 (50) 954-47-07
    Олена, безготівковий розрахунок
  • +380 (97) 321-67-27
    Дмитро, лабораторне обладнання
  • +380 (63) 314-94-56
    Володимир
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Триетаноламін (ТЭА) ― низькомолекулярний аминоспирт, широко використовується в косметичній індустрії як основа при виготовленні мив або в якості емульгатора масел, а також при регулюванні кислотності продукції.
Надає очищаючу дію, розчиняє шкірне сало (себум).
Молекулярна формула: C6H15NO3
Молекулярний вага: 140
Точка кипіння: 185 ºC
Опис: безбарвна або світло-жовта в'язка рідина.
Запах: запах аміаку
Розчинність: масло, вода, спирт, ацетон; частково розчинний в ефірах, вуглеводнях. З кислотами утворює солі.
рН: 10-11
Індекс заломлення 20/20 ºC: 1,125-1,143
Властивості: регулятор рН, стабілізує емульсії, ароматизатори і консерванти, стабілізатор піни (володіє миючими властивостями і стабілізує інші поверхнево-активні речовини), покращує ефективність консервантів, за рахунок стабілізації рН.
Дозування застосування: 0,1-1% - в залежності від бажаної величини рН та призначення використання продукту.
Використання:
Для нейтралізації і в якості емульгатора в промисловості косметичних і лікарських засобів, для виробництва продукції по догляду за шкірою ― кремів, мазей і шампунів. Для нейтралізації карбомерных гелів. При дозуванні, рекомендується користуватися піпеткою.
В косметології і засобах особистої гігієни, триетаноламін використовується в широкому спектрі продуктів, таких як: підводки для очей, туш для вій, тіні для повік, рум'яна, основи під макіяж і тональні засоби, а також у парфумерії, догляду за волоссям, фарби для волосся, хвиля наборів продуктів для гоління, креми та по догляду за шкірою і продукти для очищення шкіри.
Характеристики
Основні
Країна виробникКитай
Користувальницькі характеристики
ВиробникКитай
Інформація для замовлення
  • Ціна: 336 ₴/л

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner