Желатин харчовий (уп.100г)
70 ₴/упаковка
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- В наявності
- +380 (68) 811-81-48Ангеліна, КІПіА
- +380 (50) 954-47-07Олена, безготівковий розрахунок
- +380 (97) 321-67-27Дмитро, лабораторне обладнання
- +380 (63) 314-94-56Володимир
Желатин – невеликі гранули світло-коричневого або жовтого кольору. В суміші з водою утворює колоїдний розчин (при нагріванні). Натуральний білковий матеріал з низькою температурою плавлення. Володіє гелеобразующими, емульгуючими, стабілізуючими властивостями. Їстівний.
Желатин отримують гідролізом колагену сполучних тканин тварин (кістки, шкіра худоби, риби, птиці).
Застосовується в харчовій промисловості (загущувач, стабілізатор), виноробстві, у фармацевтичній, косметичній галузі, біохімії, мікробіології (приготування поживних середовищ), при виробництві фотоматеріалів, клею, жувальної гумки.
Основні | |
---|---|
Вага | 100 г |
Виробник | Україна ТД |
Країна виробник | Німеччина |
Тип | Желатин |
- Ціна: 70 ₴/упаковка