Білосніжний дрібнодисперсний сирний порошок, без смаку та запаху. Під мікроскопом видно, що він має зернисту структуру. У разі стиснення та розтирання, через тертя частинок одна об одну, скрипить. У холодній воді картопляний крохмаль не розчиняється, у гарячій розчиняється помірно, утворюючи клейстер.
Здатність склеювати та висока харчова цінність — найважливіші переваги речовини. Картопляний крохмаль широко використовується в целюлозно-паперовій та текстильній промисловості, на харчовій промисловості, у побуті. Він популярний як шпалерний клею, що надає пружності та яскравості текстильним виробам речовини; незамінний під час приготування киселів, входить до складу багатьох інших страв; має властивості загусника та стабілізатора. Також крохмаль використовується в якісному наповнювачі для присипок, мазей і деяких ліків. Використовується як сировина для виробництва декстринів, глюкози, етанолу.
Основні | |
---|---|
Виробник | Китайча |
Країна виробник | Китай |
- Ціна: 567 ₴/кг