Калій сорбиновокислий (сорбат)
495 ₴/кг
- В наявності
- +380 (50) 954-47-07Олена, безготівковий розрахунок
- +380 (97) 321-67-27Дмитро, лабораторне обладнання
- +380 (63) 314-94-56Володимир
жовта кров'яна сіль, фероціанід калію, калію гексаціаноферр
Калій сорбіновокислий
CH3CH:CHCH:CHCOOK — сіль, білий кристалічний або гранульований порошок. Майже не має смаку та запаху, добре розчиняється у воді. Сорбат калію — чудовий консервант, який широко застосовується в харчовій промисловості. Він пригнічує дію ферментів, ріст дріжджів і пліснявих грибів, перешкоджає розмноженню деяких бактерій.
Як харчову домішку (Е202) сорбат калію застосовується у виробництві:
— молочних і кисломолочних продуктів (трог, сметана, плавлені та тверді сорти сирів, згущене молоко тощо);
— алкогольних і безалкогольних напоїв, концентратів і напівфабриктів (вина, пива, соки);
— солодких кондитерських виробів (шоколад, цукерки, прошарок для вафель);
— рибних продуктів і ікри;
— варіння, джемів, повидла, заморожених і засвучених фруктів та ягід; квашених овочів, фруктових начинок і заготівок для молочних продуктів;
— олій, маргаринів і соусів (зокрема маринадів, майонезів, гірчиці, кетчупів);
Міжнародна назва: Potassium sorbate
Вміст основної речовини, не менш ніж 99% (за факт.100,88%)
Кислотність, не більш ніж 1.0% (за факт. менш ніж 1%)
Важкі метали (Pb), не більш ніж 0,001% (за факт.менш ніж 0,0002%)
Лужність, не більш ніж 1.0% (за факт. менш ніж 1%)
Потери під час висушування, не більш ніж 1% (за факт. 0,11%)
Умови зберігання: Зберігати в добре провітрюваному сухому приміщенні за невисокої температури.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | Китай |
- Ціна: 495 ₴/кг