Лактоза харчова
102 ₴/кг
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- В наявності
- +380 (50) 954-47-07Олена, безготівковий розрахунок
- +380 (97) 321-67-27Дмитро, лабораторне обладнання
- +380 (63) 314-94-56Володимир
Лактоза — білий порошок, що складається з дрібних кристалів. Органічна речовина, вуглевод, дисахарид, без запаху, водорозчинний. Гідролізується під час кип'ятіння з неконцентрованими кислотами. Взаємодія з лугами призводить до окислення до цукрових кислот.
Цю речовину часто називають молочним цукром. У природному вигляді міститься в молочних продуктах. Отримують її з молочної сироватки.
Лактоза широко застосовується в фармацевтиці, виробництві харчових продуктів, у медичній практиці. На її основі готують поживні середовища в біології та мікробіології; вона використовується як наповнювачі таблеток; з неї роблять лікарські препарати.
Умови зберігання: у сухому, добре провітрюваному приміщенні.
Основні | |
---|---|
Виробник | Китайча |
Країна виробник | Китай |
- Ціна: 102 ₴/кг