Колби К'єльдаля
До основних переваг представленої колби К'єльдаля відносять:
1. Високу міцність. Для виробництва колби К'єльдаля використовується міцне скло марки ТЗ за ГОСТ 21400-75.
2. Універсальність. Колба може використовуватися в апараті К'єльдаля будь-якого типу.
3. Функціональність. Колбу використовують для визначення азоту речовини як органічного, так і неорганічного походження. Такі колби можуть успішно застосовуватися і для інших завдань. Вони використовуються не тільки в сучасних лабораторіях, але і на деяких виробництвах.
4. Практичність. Завдяки круглого денця колба нагрівається рівномірно. Крім того, колба не потребує спеціального догляду. Вона легко і швидко очищається від усіх забруднень. При необхідності колбу можна швидко продезінфікувати.
5. Доступність. Реалізована колба недорога.
6. Відповідність встановленим стандартам. Колбу виготовляють за ТУ 4320-012-29508133-2009.
Виготовляються із термостійкого скла (ТС).