Агар Сабуро, (Україна),100гр
- Код товару: 604-
- Наявність: В наявності
Зверніть увагу: фото на сайті — ілюстрація! Фактична
упаковка може відрізнятися. Обов’язково уточніть формат фасування у менеджера
перед оформленням замовлення.
Сабуро агар це
готове поживне середовище в складі має 4% глюкози, що оптимально для розвитку грибків
та дріжджів. Пептон слугує джерелом азотних речовин, а дріжджовий екстракт
інтенсифікує ріст забезпечуючи мікроорганізми готовими складними органічними
сполуками.
Призначення: Середовище
для одноклітинних та міцеліальних грибів
Принцип дії: Глюкоза
у високій концентрації сприяє пришвидшенню росту мікроорганізмів на данному
середовищі. Пептон ферментативний та дріжджовий екстракт забезпечують
мікрофлору білками.
Склад:
Пептон ферментативний - 9 г/л
Глюкоза - 40 г/л
Агар мікробіологічний - 10 г/л
Натрію цитрат - 5 г/л
Дріжджовий екстракт - 1 г/л
Інструкція з використання:
1. Розчинити 60 г середовища при нагріванні в 1 л води очищенної.
2. Прокипятити 2-3 хв, до повного розчинення компоненнтів.
3. Автоклавувати протягом 15 хв при температурі 120 С
4. Охолодити до 50-45 С та розлити у стерильні чашки петрі. Для
пригнічення росту бактерій, після стерилізації та охолодження, в середовище
додають 5 мл розчину телуриту калію, або 100 мг бензилпеніциліну та 100 мг
тетрацикліну.
Рівень pH: 5,6-0,2
при 25 С
Умови зберігання:
Зберігати в щільно закритій тарі, у сухому, темному місці
при температурі не вище +25°C. Уникати контакту з вологою. Термін придатності —
36 місяців з дати виготовлення.
Купити Агар Сабуро у фасуванні 100 г або 250 г можна
через наш сайт із доставкою по Україні. Продукція відповідає вимогам для
офіційного лабораторного застосування.
.jpg)


